A.H´S Jægerkebab - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: A.H´S Jægerkebab (/showthread.php?tid=12055) |
A.H´S Jægerkebab - fqvist - 05-03-2009 Du skal bruge: Vildt kød, skåret i små stykker. Peberfrugt/paprika skåret i små stykker. Perleløg. Cherrytomater. Champinon/portobello. Peperoni. Det hele kommes i en frysepose, deri kommes olivenolie,en god sjat, sød chillisause, en lille sjat balsamico bianco, salt, pebber, et fed knust hvidløg. Posen og indholdet massageres godt og lægges et par timer i køleskabet så marinaden trænger godt ind, derefter lades grillspydene og de er klar til grillen eller ovnen, serveres med en god salat og frisk bagt flutes. Velbekomme. A.H´S Jægerkebab - Buffalo - 07-03-2009 Nam nam har lige prøvet,,,,, juhuuuu det er sgu mad for mennesker jeg er iøvrigt igang med at lave Buffalos vildtgryde ja vi skal ha jagtkammerater på besøg i aften,,,,der er en der har pralet med at han medbringer 2flasker rigtig god skotsk landvin sååååeeee det bliver nok ik så ringe enda. mvh,Buffalo A.H´S Jægerkebab - Krenchel - 20-03-2009 Skotsk landvin??? Er det ildvand fra højdedragene til at skylle det ned med eller ? It's not the caliber of the rifle that matters, It's the caliber of the man behind it. A.H´S Jægerkebab - PeterE - 02-04-2009 AH`s jægerkabab kan anbefales der blev spist op den dag det var på menuen. Den er lige til 5 stjerner i jægerbladet! |