Våbenteknisk Forum - VTF
Til inspiration 7 ... - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Til inspiration 7 ... (/showthread.php?tid=19893)



Til inspiration 7 ... - Slawter - 24-06-2012

Filet af sommerbuk, "nye danske", stegt fois gras, kirsebær, rømøkveller, rådyrglace med kantareller.

Glace: Ben og afpuds fra rådyr (ca. 1 kg) dækkes med ca 4 liter vand, koges op og skummes for urenheder i ca 10 min. Herefter skrues ned for varmen og bentøjet simrer videre i 5 timer. Benene sigtes fra, og fonden reduceres til ca 3 dl (til det tykner). Kom smørristede kantareller i, og en mundfuld rødvin/portvin/sheryy, monter (pisk/rør i, herefter må du ikke varme saucen yderligere, da den ellers skiller) med 2-3 tern god mørk chokolade, og ca 75-100 gram koldt rigtigt smør.

'Towlerne skæres i "kasser" af 2x2x4 cm, koges i letsaltet vand i 8 min, dryppes af, dryppes med lidt olie, saltes og bages i forvarmet ovn ved 200 grader indtil gyldne og sprøde (ca. 25 min).

Filetterne pudses af for sener (jeg har her brugt saddelstykket), krydres efter smag og behag, steges 4 minutter på hver side, hviler tildækket 5 min.

Fois gras skiverne dyppes i mel, krydres med salz und pfeffer og ristes på meget varm pande ca 20-30 sek på hver side.

Anret og pynt med halverede, udstenede kirsebær samt Kveller/Salturt.

Bon appetit! [Big Grin]

[Image: 401900_10151212832153975_854915251_n.jpg]

"At ramme ved siden af er også at ramme!"


Til inspiration 7 ... - langebo - 25-06-2012

Ja Ja Det kunne du godt lokke mig med på !!!


Til inspiration 7 ... - pete1234 - 25-06-2012

Respekt. Det der er genialt.

Mvh Peter
###################
[Image: ajbutton.gif][Image: S_LLogo_2.jpg]