Til inspiration 7 ... - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Til inspiration 7 ... (/showthread.php?tid=19893) |
Til inspiration 7 ... - Slawter - 24-06-2012 Filet af sommerbuk, "nye danske", stegt fois gras, kirsebær, rømøkveller, rådyrglace med kantareller. Glace: Ben og afpuds fra rådyr (ca. 1 kg) dækkes med ca 4 liter vand, koges op og skummes for urenheder i ca 10 min. Herefter skrues ned for varmen og bentøjet simrer videre i 5 timer. Benene sigtes fra, og fonden reduceres til ca 3 dl (til det tykner). Kom smørristede kantareller i, og en mundfuld rødvin/portvin/sheryy, monter (pisk/rør i, herefter må du ikke varme saucen yderligere, da den ellers skiller) med 2-3 tern god mørk chokolade, og ca 75-100 gram koldt rigtigt smør. 'Towlerne skæres i "kasser" af 2x2x4 cm, koges i letsaltet vand i 8 min, dryppes af, dryppes med lidt olie, saltes og bages i forvarmet ovn ved 200 grader indtil gyldne og sprøde (ca. 25 min). Filetterne pudses af for sener (jeg har her brugt saddelstykket), krydres efter smag og behag, steges 4 minutter på hver side, hviler tildækket 5 min. Fois gras skiverne dyppes i mel, krydres med salz und pfeffer og ristes på meget varm pande ca 20-30 sek på hver side. Anret og pynt med halverede, udstenede kirsebær samt Kveller/Salturt. Bon appetit! [] "At ramme ved siden af er også at ramme!" Til inspiration 7 ... - langebo - 25-06-2012 Ja Ja Det kunne du godt lokke mig med på !!! Til inspiration 7 ... - pete1234 - 25-06-2012 Respekt. Det der er genialt. Mvh Peter ################### |