Kvalitetskød - hvor? - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Off topic (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Off topic (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Tråd: Kvalitetskød - hvor? (/showthread.php?tid=22680) |
Kvalitetskød - hvor? - Kenneth - 08-03-2014 Hej, Jeg er lidt træt af den kvalitet kød jeg kan få i mine lokale supermarkeder(Brøndby og omegn). Irmas bedste til en pris på 325,- for 800 gram er måske lige dyrt nok... Hvor køber man godt kød, som gerne må være dyrere end det almindelige kød i supermarkedet, men dog trods alt skal være til at betale ??? Bemærk: Jeg har ikke en kummefryser, så jeg har ikke mulighed for at købe 1/4 okse eller lignende [V] Hilsen Kenneth ------------------------------------------- Ruger 10/22 = :-) Kvalitetskød - hvor? - cgj - 08-03-2014 Hej Kenneth. Det gør du hos din slagter..... Mvh cgj Kvalitetskød - hvor? - Kenneth - 08-03-2014 Citat:quote: Jeg omformulerer lige mit spørgsmål: Er der nogen der (med ovennævnte forbehold) kan komme med forslag til hvor jeg kan købe kød i en god kvalitet - også bedre end det gennemsnitsslagteren fører. Hilsen Kenneth ------------------------------------------- Ruger 10/22 = :-) Kvalitetskød - hvor? - rkn - 08-03-2014 Skyd det selv[8D] Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren [IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/Santo/Asgrdlogo.gif [/IMG] Kvalitetskød - hvor? - ran - 08-03-2014 Prøv dem her..... De lokale restauranter i Vejleområdet - i den lidt bedre ende af skalaen får bl.a. kød herfra.... [url]http://www.jellingnaturkod.dk/shop/dansk-oksekoed-hoejlaender-4c1.html?gclid=CMip0f2sg70CFaHhcgodPowAxQ[/url] .....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-) Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-) Kvalitetskød - hvor? - Kenneth - 09-03-2014 Citat:quote: Ser spændende ud, tak :-) Og RKN: ikke en dårlig idé, men vildtkød er (for mig) for intenst i smagen til at kunne spise det hele tiden - og så skyder jeg ikke nok [] Hilsen Kenneth ------------------------------------------- Ruger 10/22 = :-) Kvalitetskød - hvor? - HappyNanoq - 09-03-2014 Kan anbefale at begynde med sous vide. Der kan de billigere skæringer tilberedes ved lav temperatur i lang tid, blive enormt møre og bibeholde saften - marinade får større indvirkning..... Polarbears walk a lonely path.. But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o) Kvalitetskød - hvor? - yeti - 09-03-2014 Jeg vil også pege på den frie bane som det bedste sted at finde rigtigt godt kød - og det følger endda en oplevelse med som er meget svær at få hos selv den bedste slagter... Mvh. Yeti |