Benløse fugle af dyrekølle - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Benløse fugle af dyrekølle (/showthread.php?tid=26136) |
Benløse fugle af dyrekølle - pete1234 - 17-05-2017 Benløse fugle af dyrekølle Jeg skar to køllemuskler op til en stor skive hver - "skrælning". Derefter blev de banket tyndere og til større areal. Hver flade deles i to, rulles omkring en blok af hjemmerøget dyrefilet (alternativt bacon) og snøres med bomuldstråd. Herefter brunes rullerne ved max varme i halvt smør og halvt olie. De brunes på hele overfladen og der hældes 1/2 liter vin og en 1/2 liter boullion på panden. Der krydres med 10 knuste enebær, en te-skefuld knuste fennikelfrø, 4 knuste nelliker og knivspids allehånde. Så låg på og simre 3-5 timer til fuldstændig møre. Rullerne tages op, 2 løg snittes, brunes i smør og kommes i væden, der koges ind til 2/3 del, spædes op med 1/2 liter piskefløde, jævnes, smages til med tyttebærsylt, salt, peber, tilsættes kulør og jævnes. Rullerne lægges tilbage i den færdige sauce. Blev serveret med tyttebær og mos af 50:50 kartoffel og knoldselleri, 1 pakke Pikant smøreost, salt og lidt mælk. Nydt af hele familien[] Mvh Pete Benløse fugle af dyrekølle - Lars M. L. - 19-05-2017 Det ser lækkert ud. Det vil jeg prøve ved lejlighed. Mvh Lars "Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt" Benløse fugle af dyrekølle - pete1234 - 19-05-2017 Det kan du roligt gøre, det smagte fortrinligt. Dog overvejer jeg at bruge bacon og persille i centeret næste gang[] Mvh Pete |