Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maskin eller kuglings torsk
#1
Se her er en ting fra det store blæsene haw,

Jeg har været fisker i nordsøen i 22år på godt og undt,det har ikke været muligt at lave mad hver dag på grund af vejrer,men en ting kunne vi altid lave og det var MASKINTOSK eller kuglingstorsk,det vil sige nå vi ikke længere var istand til at koge æg i en 20litters gryde pågrund af vejr,ja så fik vi maskintorsk.

Lige dele torsk og grønt sager lidt forskelligt krydderri og hvis det var muligt grundet skibets bevægelser kogte kartofler.

Under normale forhold.
1,kg torske fillet
2,STORE skive skorne løg
1STK porre i tynde skiver
1 ds tomater
Lidt olie eller maggarine,

Olie eller maggarine opvarmes,fisk og grøntsager blandes i 5 minutter efter kommes dåsetomater og rigeligt med krydderrier i ca 30 minnutter så er retten klar[^]velbekomme[Smile]

mvh Buffalo
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)