Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Råvildt lasagne
#1
Når jeg slagter et dyr hakker jeg alt undtaget ryg og køller jeg får typisk 5-6 kg hakkekød.

Det er efterhånden et krav at det skal bruge til lasagne som jeg laver ved at.
1.brun kød 4-500 g
2.brun 1-2 løg
3.tilsæt 1 ds. hak.tomat med oregano og basilikum.
4.tilsæt 1/2 L vand
5.tilsæt 1 ds pure eller 2 af de små
6.tilsæt hvidløg, salt og peber samt masse af oregano og basilikum

Resten laves som en normal lasagne.

KR

Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar
#2
UHA jeg var lige ved at være bange for at jeg er den eneste der hakker vildtkød,den der skal vi da vist prøve på lørdag,for her i huset går intet til spilde,jeg glæder mig allerede.

mvh.Buffalo
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)