18-10-2008, 06:29 PM
Når jeg slagter et dyr hakker jeg alt undtaget ryg og køller jeg får typisk 5-6 kg hakkekød.
Det er efterhånden et krav at det skal bruge til lasagne som jeg laver ved at.
1.brun kød 4-500 g
2.brun 1-2 løg
3.tilsæt 1 ds. hak.tomat med oregano og basilikum.
4.tilsæt 1/2 L vand
5.tilsæt 1 ds pure eller 2 af de små
6.tilsæt hvidløg, salt og peber samt masse af oregano og basilikum
Resten laves som en normal lasagne.
KR
Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted
Det er efterhånden et krav at det skal bruge til lasagne som jeg laver ved at.
1.brun kød 4-500 g
2.brun 1-2 løg
3.tilsæt 1 ds. hak.tomat med oregano og basilikum.
4.tilsæt 1/2 L vand
5.tilsæt 1 ds pure eller 2 af de små
6.tilsæt hvidløg, salt og peber samt masse af oregano og basilikum
Resten laves som en normal lasagne.
KR
Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted
If you pay with penuts.
You only get monkeys
You only get monkeys