Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
varmrøget tørret elghjerte
#1
prøvede at lave denne norske udgave af elghjerte.

jeg lagde det flækkede og rensede hjerte i saltlage 5-7 døgn
3 litet vann, 5 dl salt og 50 gr sukker
varmrøgede det i weberen en time med temperatur imellem 50 og 90 grader.
derefter hængte jeg den til tørre 3 uger i min udestue med masser af frisk luft.
skæres i tynde skiver på ristet rugbrød.
Svar
#2
Hvordan smagte deet?

.....nu certificeret indianer...med license to kill... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Svar
#3
Vildt godt. Lidt som røget dyrekølle.
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)