30-05-2012, 10:11 PM
Baconsvøbt filet af sommerbuk m flødestuvede champignons & bløde løg, peberrodsskum og tyttebær.
Fileten pudses for sener, skæres i ca 3cm tykke stykker der bankes let og vendes i krydderblanding. Jeg brugte min vanlige 'dry rub'* til grill'en. Pakkes herefter ind i bacon. Steges på panden ved moderat varme i blanding af smør og olie.
Champignons svitses i olie ved hård varme og når vandet er stegt ud sænkes temperaturen og der kommes løgringe på panden. Når løgene er bløde hældes der fløde på panden som koges ind til rette konsistens. De baconindpakkede stykker af rådyrfilet kan lægges ved og simre med.
Piskefløde piskes til tyk skum og der vendes knust/blendet peberrod i.
Serveres med kogte kartofler, tyttebærsylt og div grønne urter fra haven.
Weissbier er en god ledsager[]
*Dry rub: paprika, løg & hvidløgspulver, salt, peber, sød chili krydderblanding, røget paprikapulver, koriander.
Mvh Peter
###################
Fileten pudses for sener, skæres i ca 3cm tykke stykker der bankes let og vendes i krydderblanding. Jeg brugte min vanlige 'dry rub'* til grill'en. Pakkes herefter ind i bacon. Steges på panden ved moderat varme i blanding af smør og olie.
Champignons svitses i olie ved hård varme og når vandet er stegt ud sænkes temperaturen og der kommes løgringe på panden. Når løgene er bløde hældes der fløde på panden som koges ind til rette konsistens. De baconindpakkede stykker af rådyrfilet kan lægges ved og simre med.
Piskefløde piskes til tyk skum og der vendes knust/blendet peberrod i.
Serveres med kogte kartofler, tyttebærsylt og div grønne urter fra haven.
Weissbier er en god ledsager[]
*Dry rub: paprika, løg & hvidløgspulver, salt, peber, sød chili krydderblanding, røget paprikapulver, koriander.
Mvh Peter
###################