Svar: 911
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2008
Respekt:
2
Jeg var i august så uheldig, at jeg kom til at skyde en - efter min målestok - meget flot buk i Sverige. Det er der for så vidt ikke noget at sige til, men fy for satan da, hvor smager den dog grimt.
Er der nogen, som har gode råd til, om man kan lave god mad af den, eller om den kun kan bruges til hundeføde?
Svar: 389
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2005
Respekt:
0
Spegepølse
Spræng det til saltkød
Hak det til fars og bland op med hk svin el okse og bacon
Få køllerne røget
Mvh Bo
Svar: 911
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2008
Respekt:
2
Nu er det jo ikke afklaret, om Bo ligger inde med en gammel buk, men jeg skal gerne lægge kød til.
Jeg skyder kun spidsbukke fra nu af [:p]
Svar: 3.704
Tråde: 0
Tilmeldt: Sep 2003
Respekt:
0
Jeg er helt vild med "bukkesmagen" og æder med største fornøjelse de gamle returbukke - der er muligvis noget tamil eller somalier i mig....
[center]
[/center][center]
[/center]
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.