Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stegt rådyrlever
#1
spiser i det ??
syns aldrig jeg havde hørt om det. men besluttede at prøve det, orkede ikk at lave flere leverposteger.
jeg spiser ellers meget lidt lever og da næsten kun for sovsen. MEN denne var fin og delikat i smagen, slet ikk den der barske smag af lever. åd næsten en hele lever alene, fra nu af skal jeg ha lever den dag jeg skyder rådyr . det kan klart anbafales at prøve
Svar
#2
Var på jagt i tyskland for et par år siden. Der blev en dag skudt 3 stk. dåvildt. Hjerte og lever blev leveret til kokken på den Gasthof hvor vi boede.

Serveret med brasekartofler, rødbeder og syltede agurker - og lidt kold øl - MUUMS[Big Grin] det kan ikke sammenlignes med leverpostej [:o)]
mvh
Svar
#3
Rådyrlever er noget af det bedste lever man kan få.
vendt i mel med salt og peber.
Godt rugbrød til og selvfølgelig øl og vodka [Wink] så kører det. [^]
Er bare træt af de gratis billedsider.Nu med egen hjemmeside: http://www.bukkedage.dk
Svar
#4
Rådyrlever er stærkt undervurderet, tilberedt på den rette måde smager det simpelthen pragtfuldt..

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar
#5
Smager skønt stegt med løg og brasede kartofler.

Har dog spost en halv rå. Det var en anelse specielt....

BigDane

VENI VEDI VICI

Ja selvfølgelig skal den derind.... Det er helt normnalt......

Nu også med en No. 1....
BigDane

VENI VEDI VICI

Ja selvfølgelig skal den derind.... Det er helt normnalt......

Nu også med en No. 1....

Svar
#6
Skåret i skiver, vendt i mel m. salt og peber, stegt på panden sammen med løg og champignon, tilsæt fløde efter bruning -- uhm.

CP
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
CP

Trump - makes America a joke. 

.17 HMR - .22 LR - .223 - 6mm.PPC - .243 - .260 - 6,5x55 - 7x57R - .308 -.300 WM -  8x57 - 8x57R - .338LM
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
Svar
#7
Rådyr lever og hjerte er guf. menuiere stegt, men en lun tomatsalat med persille og hvisløg på ristet ciabattabrød. Det er sgu en solid frokost.

train hard, fight easy
Hard work doesn't guarantee success, but no work guarantees failure..
Svar
#8
Hjerte smager godt, men lever[xx(] så heller McDonald[Smile]

I didn't come this far to miss!
I didn't come this far to miss!
Svar
#9
Næste gang du nedlægger et dyr så gem leveren, så skal jeg lave den til så selv du vil synes at det smager godt ..

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar
#10
mcdonald? Så hellere spise et friture stegt rådyr øje med remo og citron. Når macen sætter en vildt burger på menuen så sætter jeg mine ben der igen

train hard, fight easy
Hard work doesn't guarantee success, but no work guarantees failure..
Svar
#11
BigDane skrev:

Har dog spost en halv rå. Det var en anelse specielt....

og må have krævet en god - sund appetit [8D]
mvh
Svar
#12
@TSX... That's a good one. Du er så skarp. [Big Grin] Anyway. Jeg kunne dog sagtens æde en halv rå. [Wink]

BigDane

VENI VEDI VICI

Ja selvfølgelig skal den derind.... Det er helt normnalt......

Nu også med en No. 1....
BigDane

VENI VEDI VICI

Ja selvfølgelig skal den derind.... Det er helt normnalt......

Nu også med en No. 1....

Svar
#13
Jeg har aldrig fået det derhjemme. Men her i Skotland er jeg blevet introduceret for det, og jeg er af den holdning at man i det mindste smager på tingene der bliver serveret. Rådyrlever smager OK, men er bestemt ikke min livret. Det blev tilberedt på panden med bacon og løg. Tror jeg vil prøve med mel, salt og peber inden længe.
Har også fået lammelever og det var efter min mening mere delikat da smagen ikke var så voldsom.

Mvh.
Boldsen
Mvh.
Boldsen
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)