22-04-2009, 12:30 AM
Nu ved jeg ikke rigtigt om rolin synes vi er ved at dreje hans fine oplevelse ud på et sidespor, men hvor lang er egentlig modningstiden for vildsvin?
Med hjort/rådyr bruger jeg op til 40 graddage, hvis dyret er mere end et par år gammelt og 'klinisk' slagtet, men jeg har ikke indtryk af at man modner svin. Det gør de da så vidt jeg ved ikke på slagterierne.
Jeg tror nu ikke det har noget med tilberedningen at gøre - jeg har lige skudt en grissebasse på 40 kg - og den er helt anderledes lækker.
- Men vildsvine frikadeller smager nu også godt []
Med hjort/rådyr bruger jeg op til 40 graddage, hvis dyret er mere end et par år gammelt og 'klinisk' slagtet, men jeg har ikke indtryk af at man modner svin. Det gør de da så vidt jeg ved ikke på slagterierne.
Jeg tror nu ikke det har noget med tilberedningen at gøre - jeg har lige skudt en grissebasse på 40 kg - og den er helt anderledes lækker.
- Men vildsvine frikadeller smager nu også godt []