03-06-2009, 07:43 PM
Citat:quote:
Originally posted by rkn
Det største spørgsmål er dog:
Kan den spises som den er, eller skal der laves spegepølse af hele svinet....[?]
Også ellers tillykke med "galten" der virkelig fin[]
Heller en fin lille mad gris, end en stor pissert, Keigler
Hvis den stinker af orne selvom du har pillet "frakken" af den, så skal du nok ikke prøve at imponere damen med et stykke vildtsvinesteg - svigermor måske....[]
Hvis du er i tvivl, så skær en bøf og steg den på panden. Hvis der ikke lugter af stegt p i hele huset, og den ikke er sej som sålelæder, så er den spisbar.
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Ex.Tikka M695, 338 "Pind-is"
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"