27-07-2009, 11:57 PM
Tager lige et gammelt topic op..
Jeg var så vild, da de sp penge kom, ind på kontoen, at jeg købte et ordenligt lokum af en cadac gasgrill..[]
Første opgave på grillen, var en canada gås.
Den blev krydert med salt og pepper.
Stoppet ud med æbler og svesker, og syet sammen med nål og tråd.
2 timer ved indirekte varme ved 160 grader, og låget blev lyftet.
Den så bare mega god ud, men temperaturen var ikke høj nok.
Så 2 pakker bacon, over pipperen, og lidt mere varme i en halv time, også var den klar.
Det er noget af det bedste, vildt jeg nogensinde har spist.
Håber at andre kan bruge opskriften.
Og hvis jeg havde brugt GT´S Øl tidsbarometer, havde jeg sikkert ikke oplevet, gåsen færdigstegt...[]
Heller en fin lille mad gris, end en stor pissert, Keiler
Jeg var så vild, da de sp penge kom, ind på kontoen, at jeg købte et ordenligt lokum af en cadac gasgrill..[]
Første opgave på grillen, var en canada gås.
Den blev krydert med salt og pepper.
Stoppet ud med æbler og svesker, og syet sammen med nål og tråd.
2 timer ved indirekte varme ved 160 grader, og låget blev lyftet.
Den så bare mega god ud, men temperaturen var ikke høj nok.
Så 2 pakker bacon, over pipperen, og lidt mere varme i en halv time, også var den klar.
Det er noget af det bedste, vildt jeg nogensinde har spist.
Håber at andre kan bruge opskriften.
Og hvis jeg havde brugt GT´S Øl tidsbarometer, havde jeg sikkert ikke oplevet, gåsen færdigstegt...[]
Heller en fin lille mad gris, end en stor pissert, Keiler
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren