25-08-2009, 10:52 PM
Whiskey sovs på en endnu lettere måde:
en klat smør i gryden sammen med et presset og rosmarin hvidløg som brunes.
1/2 flaske barbeque fra Kraft tilsættes sammen med tilsvarende mængde piskefløde og en skvæt whiskey.
koges ind eller jævnes, f.eks. med maizena, alt efter temperament og hvor krafitigt man ønsker det skal smage...
.....nu også ejer af en pumpehagler :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
en klat smør i gryden sammen med et presset og rosmarin hvidløg som brunes.
1/2 flaske barbeque fra Kraft tilsættes sammen med tilsvarende mængde piskefløde og en skvæt whiskey.
koges ind eller jævnes, f.eks. med maizena, alt efter temperament og hvor krafitigt man ønsker det skal smage...
.....nu også ejer af en pumpehagler :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)