Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grilpølse af vildsvin eller vildt
#5
Vildsvinemedister er toppen, og forholdsvist nemt at gå til hvis man er lidt "grøn" ud i pølsemageriet.

Opskrift:
1 kg hakket reelt vildsvinekød gerne med lidt fedt (er kødet meget mager, så brug 1/2 vildsvin 1/2 fed alm svinekød, fra en ribbensteg eller lign.)
15 g salt
5 gram finthakkede tørrede løg (Eller finthakkede friske løg efter smag og behag)
2 gram sort peber
350 gram god smagfuld suppe (gerne kogt på vildsvinebenene og lidt suppeurter, vand kan også bruges, men smagen bliver bedre af suppe)
Evnt. en knivspids eller to allehånde hvis man vil lave "julemedister"

Bland ingredienserne og rør til en lind fars. Stoppes i svinetarme (fåes i velassorterede supermarkeder eller din lokale slagter) enten ved hjælp af en pølsestopper eller en sprøjtepose (helst af stof/silikone). Kog et par liter vand op i en gryde, og kom medisteren i, skru næsten helt ned for varmen og lad pølserne stå i vandet ca. 20 min. Steg dem herefter færdig på panden/grillen, og ikke for at lyde som et ekko, men sørg for at de er gennemstegte (over 75 grader centrumtemp.) da trikiner ikke er at spøge med.

Go' fornøjelse

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar


Beskeder i denne tråd
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Per.375 - 06-01-2010, 11:51 PM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Ugelvig - 07-01-2010, 12:52 AM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Molle - 07-01-2010, 03:31 PM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Slawter - 07-01-2010, 09:47 PM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af McQuolle - 07-01-2010, 11:34 PM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af GT - 08-01-2010, 11:01 AM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Hog - 08-01-2010, 08:02 PM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Hog - 09-01-2010, 12:02 AM
Grilpølse af vildsvin eller vildt - af Per.375 - 09-01-2010, 04:33 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)