Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vejledning i afsavning/afkogning af buk.
#3
Jeg fjerner skindet inden hovedet saves, så er det nemmere at se hvor snittet skal ligge. Skal det i fryseren så fylder det også mindre[Wink]. Jeg købte en dertil indrettet afsavningsagregat sammen med en af mine kammerater og den virker da også efter hensigten, men de save man kan få som passer til den er noget lor.., så nu bruger jeg bare en alm. fukssvans og det virker fint. Tricket med højtryksrenseren er et af de bedre, før sad jeg og krattede i timevis, nu tager det max.5 min efter kogning. Tag et par gummistøvler på og træd på opsatsen når du spuler, vend og drej den efter behov. Øjne og hjerne er en god ide at fjerne med kniv og ståltråd.
Jeg sliber mine kranier i den rette vinkel på en rondelsliber, det er meget nemt, men lugter ikke så godt, så gør det udendørs hvis du har mulighed for det. God fornøjelse.

[Image: Slvbukcopy-1-1.jpg]

+GONE2HUNT+

King of varmint

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.


+GONE2HUNT+

King of varmint

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.



NU MED DÆMPER
Svar


Beskeder i denne tråd
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af Tonny - 28-05-2010, 08:12 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af jsc - 28-05-2010, 10:06 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af CP - 30-05-2010, 06:01 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 3 gæst(er)