Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vejledning i afsavning/afkogning af buk.
#7
Jeg er kød jæger men har dog skudt en 3 stykker som jeg har lavet til et trofæ.

Den første gravede jeg ned det gik fint indtil mine hunde fandt den.

Den næste kogte jeg over et bål og hængte den op i et træ i et par uger det lykkes fint.

Lige nu har jeg 1 hængende i et træ med skind og det hele, der er godt med mider i den så det skal nok også lykkes.

If you pay with penuts.

You only get monkeys
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar


Beskeder i denne tråd
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af jsc - 28-05-2010, 10:06 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af Kim Richter - 29-05-2010, 03:01 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af CP - 30-05-2010, 06:01 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)