Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vejledning i afsavning/afkogning af buk.
#10
Alt det med maddiker og myrer er bare for ulækkert. Jeg smider hele hovedet friskt i fryseren indtil jeg har tid til at koge det af. Så tør jeg det op og koger det i en almindelig gryde inde i køkkenet. Det lugter ikke værre end når man koger suppe, hvis ellers hovedet ikke nåede at blive fordærvet før det røg i fryseren. Hovedet skal altså ikke sidde på kroppen, hvis den skal hænge og modne.

Jeg er meget enig i, at du bare skal klø på selv. Det tager lidt tid, men det er fedt at hænge noget på væggen man selv har stået for 100%. Min føste buk nedlagde jeg med en patron jeg selv havde ladet. Det var en gennemført god fornemmelse at hænge den på væggen efter selv at have kogt, renset, bleget og monteret den.

Jeg købte et beslag til at spænde inden i hjernekassen. Den bliver afsavet, så der er en " kant" at få fat i. Det er en nem måde at montere den på pladen på, og det kan justeres ind, så det hele sidder lige som det skal.

Da jeg engang havde været i Polen fik jeg en " semi- professionel" til at berede trofæerne. Jeg havde set noget pænt arbejde han havde lavet, så jeg afleverede dem med sindsro. Men da jeg hentede dem igen blev jeg temmelig skuffet. Han havde brækket alt for meget af næsebenene. Hovedskallerne var små og skævt afsavede, og i det hele var det et trist syn. Efter den oplevelse besluttede jeg, at det klarer jeg bare selv, så bliver det mit ansvar hvordan det ser ud.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
Hilsen Lasse

... Buy the best and cry once.
Svar


Beskeder i denne tråd
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af jsc - 28-05-2010, 10:06 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af LasseScout - 29-05-2010, 10:42 PM
Vejledning i afsavning/afkogning af buk. - af CP - 30-05-2010, 06:01 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 3 gæst(er)