13-05-2009, 01:28 PM
Hej,
Er det bare mig, eller konkluderes der i denne artikel, at når jægerne ikke vægter det at skaffe kød særligt højt, så er man helst fri for kødet ??
http://www.netnatur.dk/netjaegeren/artikler/artikel/jaegerne-er-ligeglade-med-koedet/
Det jeg nedlægger over sæsonen fortærer jeg selv med stort velbehag, evt. gives noget af det væk til venner som værdsætter kødet.
Men alligevel vil jeg ikke påstå at kødet er min primære grund til jagt, det er da nok nærmere de samme grunde som angivet i artiklen. I dagens Danmark er det da vist også dårlig økonomi, at gøre det for kødet, selv om man evt. kun skulle handle økologisk for at få samme kvalitet/rene vare.
Knæk og bræk
Flemming
Er det bare mig, eller konkluderes der i denne artikel, at når jægerne ikke vægter det at skaffe kød særligt højt, så er man helst fri for kødet ??
http://www.netnatur.dk/netjaegeren/artikler/artikel/jaegerne-er-ligeglade-med-koedet/
Det jeg nedlægger over sæsonen fortærer jeg selv med stort velbehag, evt. gives noget af det væk til venner som værdsætter kødet.
Men alligevel vil jeg ikke påstå at kødet er min primære grund til jagt, det er da nok nærmere de samme grunde som angivet i artiklen. I dagens Danmark er det da vist også dårlig økonomi, at gøre det for kødet, selv om man evt. kun skulle handle økologisk for at få samme kvalitet/rene vare.
Knæk og bræk
Flemming
Knæk og bræk
Flemming
Flemming