26-03-2004, 10:57 PM
Følgende er eksperimenteret frem, fordi jeg er for nærig til at købe essens på små flasker med E-numre på....
Man tager
En lille dåse tomatpure
To okse-boullion-terninger
To tsk. sukker
Et rundhåndet skvæt Worcestershire sauce (orkestersovs eller engelsk sovs)
Masser af Whisky (dobbelt så meget som du nænner - gerne kong Volmer den femte fra den lokale papkassebutik)
En halv liter piskefløde
Det hele blandes bringes let i kog og smages til med salt og peber.
Dette er verdens bedste steak sauce og den smager så godt, at folk rent faktisk tror på, at du kan lave mad, når du med hemmelighedsfuld mine serverer den for dine imponerede gæster....
Assumption is the mother of all ****ups...
Man tager
En lille dåse tomatpure
To okse-boullion-terninger
To tsk. sukker
Et rundhåndet skvæt Worcestershire sauce (orkestersovs eller engelsk sovs)
Masser af Whisky (dobbelt så meget som du nænner - gerne kong Volmer den femte fra den lokale papkassebutik)
En halv liter piskefløde
Det hele blandes bringes let i kog og smages til med salt og peber.
Dette er verdens bedste steak sauce og den smager så godt, at folk rent faktisk tror på, at du kan lave mad, når du med hemmelighedsfuld mine serverer den for dine imponerede gæster....
Assumption is the mother of all ****ups...
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.