22-12-2010, 03:23 PM
Hej Lani
Nej, kødet mørner ikke i frost.
Du skal op på min. +5°C før end der sker noget.
Og så er der klassikeren med 40 graddage (8 dage v. +5°C, 4 dage v. +10°C osv)
God ide forresten med at pelse den inden den var bundfrossen!!
Jeg havde samme problem med et rådyr sidste år og endte med at lægge det i kælderen i 1½ døgn og så partere den.
Jeg håber du kan bruge svaret.
Go jul og godt nytår.
Hilsen
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Nej, kødet mørner ikke i frost.
Du skal op på min. +5°C før end der sker noget.
Og så er der klassikeren med 40 graddage (8 dage v. +5°C, 4 dage v. +10°C osv)
God ide forresten med at pelse den inden den var bundfrossen!!
Jeg havde samme problem med et rådyr sidste år og endte med at lægge det i kælderen i 1½ døgn og så partere den.
Jeg håber du kan bruge svaret.
Go jul og godt nytår.
Hilsen
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Paul Newman