23-12-2010, 01:57 PM
"modnings-processen" er noget med nogle enzymer der frigives i kødet, og den proces forløber særdeles langsomt ved lave temperaturer (i nærheden af frysepunktet) under frysepunktet er de stort set gået i stå.
Jeg vil anbefale at der er mindst ca +4 grader ved modning, men som andre også skriver, så har en dåkalv næppe brug for meget modning..
Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Jeg vil anbefale at der er mindst ca +4 grader ved modning, men som andre også skriver, så har en dåkalv næppe brug for meget modning..
Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
"Når to deler et ansvar, så er der to procent til hver"
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"
"Do not adjust your mind, there's a fault in reality"
"Når to deler et ansvar, så er der to procent til hver"