14-11-2011, 12:25 PM
Hej Tikka
Jeg brækker forholdsvis mange stykker kronvildt i løbet af en sæson. jeg har gennem dett sidste år brugt en EKA Swingblade (tror nok den hedder sådan[B)]).
Jeg har aldrig tidligere prøvet en kniv der holder skæret så længe, den er super til formålet. Opbrækker funktionen er ligeledes god, men også når der skal flåes er det fedt med et blad der kan skubbes ind under skindet og åbne op uden at skære i kødet.
Der er gummigreb på, hvilket er rigtig smart når fingrene er glatte.
I mine øjne en kniv der virkelig er god til formålet.
Jeg har også altid et par billige Bacho håndværkerknive med som er nyslebne - de er rigtig gode når der skal skæres ben og hoveder af dyrene. Så holder skæret på din primære kniv længere. Håndværkerknivene kan ofte købes for en 50ér[^].
Jeg har ligeledes også altid en listesav (mini fuksvans) med, den bruger jeg til at flække op i brydstet - hvis det er mange dyr, bruger jeg en accu-bajonetsav med en fintandet klinge.
//Bo
Jeg brækker forholdsvis mange stykker kronvildt i løbet af en sæson. jeg har gennem dett sidste år brugt en EKA Swingblade (tror nok den hedder sådan[B)]).
Jeg har aldrig tidligere prøvet en kniv der holder skæret så længe, den er super til formålet. Opbrækker funktionen er ligeledes god, men også når der skal flåes er det fedt med et blad der kan skubbes ind under skindet og åbne op uden at skære i kødet.
Der er gummigreb på, hvilket er rigtig smart når fingrene er glatte.
I mine øjne en kniv der virkelig er god til formålet.
Jeg har også altid et par billige Bacho håndværkerknive med som er nyslebne - de er rigtig gode når der skal skæres ben og hoveder af dyrene. Så holder skæret på din primære kniv længere. Håndværkerknivene kan ofte købes for en 50ér[^].
Jeg har ligeledes også altid en listesav (mini fuksvans) med, den bruger jeg til at flække op i brydstet - hvis det er mange dyr, bruger jeg en accu-bajonetsav med en fintandet klinge.
//Bo
//Boryx
"I started out with nothing and i´ve still got most of it left"
"I started out with nothing and i´ve still got most of it left"