27-12-2011, 12:41 AM
Nu skal svinekød helst være helt gennemstegt, det behøver rensdyr ikke være. Så jeg går ikke op på 70 grader når det er rensdyr jeg tilbereder.
Jeg kan ikke huske hvad min targettemperatur er, men jeg kan bedst lide kød så rødt, så jeg lige skal overveje om jeg vil kurere dyret eller spise det. Men brug google lidt, og se hvad andre gør.
Jeg sørger altid for, at marinaden indeholder rødvin, salt, peber og enebær. Hvad du derudover kommer i, er op til din egen smag. Lidt bacon henover mens det steger husker jeg også altid. Bare en smule, til at give lidt røgsmag. Det kan godt blive svært at skrue langt nok ned for ovnen, så hvis du synes temperaturen stiger for hurtigt, skal du bare slukke helt for ovnen indimellem.
M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
Jeg kan ikke huske hvad min targettemperatur er, men jeg kan bedst lide kød så rødt, så jeg lige skal overveje om jeg vil kurere dyret eller spise det. Men brug google lidt, og se hvad andre gør.
Jeg sørger altid for, at marinaden indeholder rødvin, salt, peber og enebær. Hvad du derudover kommer i, er op til din egen smag. Lidt bacon henover mens det steger husker jeg også altid. Bare en smule, til at give lidt røgsmag. Det kan godt blive svært at skrue langt nok ned for ovnen, så hvis du synes temperaturen stiger for hurtigt, skal du bare slukke helt for ovnen indimellem.
M.v.h. Lasse.
...Regulering er jagt !
Hilsen Lasse
... Buy the best and cry once.
... Buy the best and cry once.