27-12-2011, 03:23 PM
Rensdyr skal efter min mening endelig være rødt/rosa. Hvis det er totalt gennemstegt, så har jeg ofte oplevet at det får en ubehagelig "leversmag"
Og kødet er ekstremt magert, så det bliver nemt for tørt.
Har (endnu)ikke prøvet at lave det, med stegetermometer, men har ofte lavet det med stegning på 4-6 timer med vand i ovnen/bradepanden. Sidst brugte jeg bruning ved 225 grader i 15 min og derefter 120 grader i 5 timer.
Glædelig Jagt fra Grønland
Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Og kødet er ekstremt magert, så det bliver nemt for tørt.
Har (endnu)ikke prøvet at lave det, med stegetermometer, men har ofte lavet det med stegning på 4-6 timer med vand i ovnen/bradepanden. Sidst brugte jeg bruning ved 225 grader i 15 min og derefter 120 grader i 5 timer.
Glædelig Jagt fra Grønland
Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 10+))
Glædelig Jagt fra Grønland
Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 9+))
Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 9+))