Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rensdyrkølle ?
#14
@lani, Hvordan blev den rensdyr kølle så og hvilken temp endt du med at bruge..?
Lidt sent, men når vi laver rensdyr bov eller kølle så hælder vi altid en tyk opbagt sovs ned i bradepanden sammen med bov/kølle.. Henover sætter vi en rist med svinekæber eller røget bacon som så drypper langsomt ned over kødet, men jævne mellemrum overhælder vi kødet med sovsen der nu er blandet med saften fra kødet, svinekæberne/ røget bacon.. Sådanne passer det sigselv i 3t ved 160°C..mums
Lavede moskus bov efter samme koncept sidste weekend, dog 5t ved 140°C inden den nåede en temp på 65°C.. Skal lige nævnes at boven vejede 5.2 kg inden den kom i ovnen så derfor lidt længere tid..[:p]
Svar


Beskeder i denne tråd
Rensdyrkølle ? - af Lani - 26-12-2011, 08:55 PM
Rensdyrkølle ? - af pete1234 - 26-12-2011, 10:56 PM
Rensdyrkølle ? - af LasseScout - 27-12-2011, 12:41 AM
Rensdyrkølle ? - af Kokken - 27-12-2011, 12:42 AM
Rensdyrkølle ? - af Høgh - 27-12-2011, 01:36 AM
Rensdyrkølle ? - af JRexA - 27-12-2011, 03:23 PM
Rensdyrkølle ? - af rkn - 27-12-2011, 04:05 PM
Rensdyrkølle ? - af LasseScout - 27-12-2011, 04:41 PM
Rensdyrkølle ? - af Høgh - 27-12-2011, 06:46 PM
Rensdyrkølle ? - af FAIR - 27-12-2011, 07:38 PM
Rensdyrkølle ? - af JRexA - 27-12-2011, 08:11 PM
Rensdyrkølle ? - af ULG - 27-12-2011, 11:12 PM
Rensdyrkølle ? - af Lani - 28-12-2011, 03:04 PM
Rensdyrkølle ? - af dragondad - 13-01-2012, 01:28 AM
Rensdyrkølle ? - af Lani - 14-01-2012, 06:31 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)