Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nak og æd
#6
Har hørt mange sige at det sidder i kirtlerne, omkring endetarmen, på halsen og brystet. Nogle siger det sidder i fedtet. Andre siger at det kun er gamle hjorte. Andre igen siger at kødet er direkte uspiseligt, nogle at det bare har en ekstra skarp og kraftig vildtsmag. Mange siger det kun er i gamle hjorte. Jeg ved ikke hvad den korrekte forklaring er (er der en biolog/kemiker/etc tilstede?). Min erfaring er at kødet sagtens kan spises, men (og ja, ved godt det lyder meget meget forkert det her) at lugter det af tissemand, så smager det sgu også af tissemand ...

I produkter som spegepølser kan den "grimme" smag skjules. Som regel med kraftige krydderier. Men jeg har sgi også smagt eksempler hvor det bestemt ikke er lykkedes ...

Det med ikke at ville spise hjorte fra september er noget vrøvl, har pt en ældre returhjort i fryseren nedlagt i september, der var intet brunst i den, hverken lugt eller smag.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar


Beskeder i denne tråd
Nak og æd - af fisker - 19-12-2013, 06:51 PM
Nak og æd - af Slawter - 19-12-2013, 10:20 PM
Nak og æd - af kka - 21-12-2013, 10:53 AM
Nak og æd - af Explorer - 21-12-2013, 04:36 PM
Nak og æd - af Explorer - 21-12-2013, 04:47 PM
Nak og æd - af Slawter - 22-12-2013, 12:43 AM
Nak og æd - af Explorer - 05-01-2014, 01:45 PM
Nak og æd - af GT - 05-01-2014, 07:20 PM
Nak og æd - af kka - 05-01-2014, 11:16 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)