14-01-2014, 01:37 AM
Det kan i da sagtens, men skal det være på gris? ( for det har jeg ikke testet endnu)
2 kg elg
600 g spæk
Spegepølseblanding fra OTZ
Salt og nitritsalt i følge opskrift på spegepølsemix
Kød og spæk hakkes på 8 mm skive og krydderi og salt blandes grundigt i
Mixet hakkes nu på 3 mm skive
Stoppes i 55 mm celluloseskind og tørres en uge
Derefter 2 x12 timer kold røg af bøg
Så tørring til konsistens føles rigtig
De må ikke hænge i træk og for tørt, så får man ikke væsken ud fra midten.
Krydderimix og skind kan købes på danishoutdoor
It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog
2 kg elg
600 g spæk
Spegepølseblanding fra OTZ
Salt og nitritsalt i følge opskrift på spegepølsemix
Kød og spæk hakkes på 8 mm skive og krydderi og salt blandes grundigt i
Mixet hakkes nu på 3 mm skive
Stoppes i 55 mm celluloseskind og tørres en uge
Derefter 2 x12 timer kold røg af bøg
Så tørring til konsistens føles rigtig
De må ikke hænge i træk og for tørt, så får man ikke væsken ud fra midten.
Krydderimix og skind kan købes på danishoutdoor
It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog
It's not the size of the dog in the fight - it's the size of the fight in the dog