08-06-2012, 04:38 PM
Klassisk dyreryg kender vi vel alle, men prøv lige det her istedet:
Du skal bruge rygstykket (stadig med slag på begge sider) med de første (talt fra bagenden af dyret) 8-10 ribben. Skær lodret ned på begge sider af ryggen for at løsne filetterne, derefter saves/klippes ribbenene af så tæt på rygsøjlen som muligt. Til slut er bare pillearbejdet med at "rense" ribbenene.
Brunes godt af på pande eller grill (direkte varme), og færdigsteges ca. 10-12 minutter i ovn eller kuglegrill.
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Du skal bruge rygstykket (stadig med slag på begge sider) med de første (talt fra bagenden af dyret) 8-10 ribben. Skær lodret ned på begge sider af ryggen for at løsne filetterne, derefter saves/klippes ribbenene af så tæt på rygsøjlen som muligt. Til slut er bare pillearbejdet med at "rense" ribbenene.
Brunes godt af på pande eller grill (direkte varme), og færdigsteges ca. 10-12 minutter i ovn eller kuglegrill.
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"