08-07-2016, 01:08 AM
Ved varm røgning har jeg gennem alle årene bare smidt dem i ryge ovnen og det har virket uden problemer. Salt det har jeg brugt bagefter, hvis jeg har følt behov for det.
Vær opmærksom på at fisken ikke er nok før end rygfinnen slipper når du trækker i den. Den går helt ned til rygraden og slipper først når fisken er nok
Jeg er ikke lige til Sushi[]
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Vær opmærksom på at fisken ikke er nok før end rygfinnen slipper når du trækker i den. Den går helt ned til rygraden og slipper først når fisken er nok
Jeg er ikke lige til Sushi[]
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst