21-05-2016, 10:22 PM
En variant af den traditionelle Caesar salat.
Dem der har været heldige, at få en buk, har snart modent kød klart til brug []
Denne ulige 6'er faldt d. 16. om morgenen (80grs TTSX/243W) og er modnet i køleskab til idag.
Fileten pudses af og skæres i 2-3cm tykke skiver, der saltes og lægges i marinade af sød chilisovs og 3-4 spsk balsamico eddike om formiddagen.
Disse stykker er grillet i ovnen og serveret til en fyldig salat af store stykker hjertesalat, kolde kogte kartofler, halve blommetomater, snittede friske asparges, creme fraiche dressing, flager af pecorino-ost og hjemmelavede croutoner (toastbrød, salt, olie, Herbes de Provence.
Hvidløgs flutes går fint som tilbehør.
PS.
Tak til formanden, der inviterede på jagt og halvsvenskeren, der kom forbi med asparges []
Mvh Pete
Dem der har været heldige, at få en buk, har snart modent kød klart til brug []
Denne ulige 6'er faldt d. 16. om morgenen (80grs TTSX/243W) og er modnet i køleskab til idag.
Fileten pudses af og skæres i 2-3cm tykke skiver, der saltes og lægges i marinade af sød chilisovs og 3-4 spsk balsamico eddike om formiddagen.
Disse stykker er grillet i ovnen og serveret til en fyldig salat af store stykker hjertesalat, kolde kogte kartofler, halve blommetomater, snittede friske asparges, creme fraiche dressing, flager af pecorino-ost og hjemmelavede croutoner (toastbrød, salt, olie, Herbes de Provence.
Hvidløgs flutes går fint som tilbehør.
PS.
Tak til formanden, der inviterede på jagt og halvsvenskeren, der kom forbi med asparges []
Mvh Pete