Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakkedrenge med bløde løg
#10
Nu ved jeg jo ikke hvad i andre gør når i har forlagt et stykke råvildt. Men her i huset, bliver alle stykker lagt i en stor balje, et par store håndfulde salt og koldt vand til alt kød er dækket, og der står det i et døgns tid, så alt blod er trukket ud af kødet.(Rod lidt rundt i det et par gange undervejs). Lige en hurtig afskyldning under den kolde hane, og så i poser før det ryger i fryseren. Og det gælder både forårsbukken og efterårsdyr. Så smager det herligt, uanset hvilken tilberedning/ret man bruger det til.

Mvh Annelise

Jagt! Ikke bare en hobby, men en livsstil.
Svar


Beskeder i denne tråd
Hakkedrenge med bløde løg - af Buffalo - 21-10-2008, 06:24 PM
Hakkedrenge med bløde løg - af KGSAKO - 01-12-2008, 01:18 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Walnut - 01-12-2008, 01:45 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Great Dane - 01-12-2008, 01:47 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af bundgaard - 01-12-2008, 02:00 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Walnut - 01-12-2008, 02:14 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Great Dane - 01-12-2008, 02:58 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Walnut - 01-12-2008, 09:52 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af yeti - 01-12-2008, 03:15 PM
Hakkedrenge med bløde løg - af Farmor - 01-12-2008, 03:30 PM
Hakkedrenge med bløde løg - af fqvist - 28-02-2009, 12:06 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af Sune - 28-02-2009, 02:17 AM
Hakkedrenge med bløde løg - af ran - 05-03-2009, 08:56 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)