10-01-2012, 11:57 PM
Er den en der har lidt gode opskrifter på Canadagås, både en til unge og gamle, og plejer i at plukke dem eller bare tage brysterne.
Mvh. Benny
Mvh. Benny
Efterlysning opskrift Canadagås
|
10-01-2012, 11:57 PM
Er den en der har lidt gode opskrifter på Canadagås, både en til unge og gamle, og plejer i at plukke dem eller bare tage brysterne.
Mvh. Benny
11-01-2012, 12:07 AM
Hej
Har ikke selv prøvet at lave det, men fik langtidsstegt gåsebryster, af rigtig gamle gæs. Brysterne var krydret med noget marinade, medbarbeque, salt, peber og stegt 10 timer ved 75°C i stegepose i ovnen. Det var mums K&B Claxel [] Beware of a man with customised rifles ...
K&B Claxel
11-01-2012, 12:24 PM
Prøv evt at sprænge den[].
Nej spøg til side. Flå gåsen, læg den i saltlage (800g salt, 1,5 dl sukker, 5L vand, rør rundt til opløst. Hvis lagen ikke dækker fuglen laves mere!). Gåsen ligger så i lagen, KØLIGT!!, i 2-3 dage. Tag fuglen op af lagen, skyl den og kog den i svagtsaltet vand i 45 min/ kg. Du kan smide et par snittede gulerødder, porrer, lidt peberkorn og laurbærblade i kogevandet. Server med kogte kartofler, kogte porrer, kogte gulerødder, revet peberrod, en smørklat og en god mellemkraftig rødvin. Det smager BARE godt!!![:p] Bagefter kan du bruge suppen til at lave gule ærter på, også en kongeret her om vinteren. God fornøjelse Mange hilsner Frederik 24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not! Paul Newman
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
11-01-2012, 11:59 PM
Tak for det i to, jeg prøver begge opskifter, så må vi se hvordan det går, hvis der er nogle der sidder inde med andre opskrifter er jeg intreserret, vi har lidt gæs på lager.
Mvh. BC
13-01-2012, 03:35 PM
Her lidt gode opskrifter.
http://www.vildtkokken.dk/articles.php?cat_id=3 "Heller 2 i dunken, end dunken i 2éren" [IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
Heller 2 i dunken, end dunken i 2'eren
|
« Næst ældste | Næst nyeste »
|