Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sous vide og vildt
#1
Jeg går efterhånden i den tro, at jeg ikke længere kan undvære en vacuumpakker og et sous vide sæt.
Et af mine argumenter er, at det formentligt vil være fantastisk til vildtkød af alle arter!!
Men har jeg ret i det ????
Svar
#2
Sous vide er fantastisk til alt kød.

MvH
Morten

[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
MvH
Morten


.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar
#3
Udbenet rådyrkølle gik i hvert fald rigtigt godt i min.
Svar
#4
Tror sgu jeg skal have udbygget køkken-arsenalet med sådan en fætter.[Smile]

Hilsen Ulrik
Hilsen Ulrik
Svar
#5
Skulle der sidde nogen derude, der i den mellemliggende periode har tilføjet sådan noget maskineri til arsenalet, kan jeg anbefale klump af råvildt, ved 48 grader i 6 timer Smile
[Image: 20180902-175803.jpg]
Svar
#6
Vi bruger den også til vildt.
Især til edderfugl er vi meget begejstret for det varme vand.

Venlig hilsen

JCK
Svar
#7
Det er et must til det meste.
Køb.
Med venlig hilsen
Frederik
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 3 gæst(er)