07-09-2008, 03:15 PM
Dådyrsteg
Man tager:
Køllesteg 800-1000 g fra udbenet kølle
Marinade:
1,5 dl olivenolie
2 fed presset hvidløg
4-6 knuste enebær
1 tsk Knoor Aromat
lidt salt og peber
Hæld marinaden i en plastpose,kom
derefter stegen i og lad den ligge
i køleskabet i et døgns tid.
Tænd op i grillen, inddirekte varme
åbn den første øl
Brun stegen, oven på kullene,
læg den derefter i midten i ca.
50 min - 1 time
Lad den hvile en øl tid.
Server den med bagt eller hasselbagt
kartoffel, Bearnaise eller Jensens
Whiskey souce, frisk salat og en god
rødvin efter eget valg[] Moms
Per T Nielsen
"7mm SAUM--one shot-one kill"
Man tager:
Køllesteg 800-1000 g fra udbenet kølle
Marinade:
1,5 dl olivenolie
2 fed presset hvidløg
4-6 knuste enebær
1 tsk Knoor Aromat
lidt salt og peber
Hæld marinaden i en plastpose,kom
derefter stegen i og lad den ligge
i køleskabet i et døgns tid.
Tænd op i grillen, inddirekte varme
åbn den første øl
Brun stegen, oven på kullene,
læg den derefter i midten i ca.
50 min - 1 time
Lad den hvile en øl tid.
Server den med bagt eller hasselbagt
kartoffel, Bearnaise eller Jensens
Whiskey souce, frisk salat og en god
rødvin efter eget valg[] Moms
Per T Nielsen
"7mm SAUM--one shot-one kill"
Per Tolstrup Nielsen