Svar: 2.406
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2005
Respekt:
1
Jeg vidste squ ikke lige hvilket underforum denne tråd hørte hjemme, så jeg oprettede den her.
Nå, jeg vil lige høre jer som gør i røgning af fisk.
Er det absolut nødvendigt at salte og tørre før man ryger dem ?
Jeg tænker her på hvis man nu har lyst til at ryge sin fisk med det samme mens man er ude og fiske, så er det upraktisk med alle de forberedelses trin.
Mvh.LANI
Ulven tilbage til fyn!
Mvh.LANI
Svar: 1.064
Tråde: 0
Tilmeldt: Dec 2015
Respekt:
6
Kold eller varm røgning ?
222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
222R,222Rem Mag 5.56x55. 6x55x2,25-06Rem,6.5x55x4
,280Remx2, 308W 38spl(knæklåsriffel)
20308960 jeg bliver altid glad når jeg får en kasse hylster
Svar: 2.406
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2005
Respekt:
1
varmrøgning
Mvh.LANI
Ulven tilbage til fyn!
Mvh.LANI
Svar: 1.776
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2008
Respekt:
0
Ved varm røgning har jeg gennem alle årene bare smidt dem i ryge ovnen og det har virket uden problemer. Salt det har jeg brugt bagefter, hvis jeg har følt behov for det.
Vær opmærksom på at fisken ikke er nok før end rygfinnen slipper når du trækker i den. Den går helt ned til rygraden og slipper først når fisken er nok
Jeg er ikke lige til Sushi[
]
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Schönauer
Det er de små enkle ting i livet
som bidrager til at gøre det meningløst
Svar: 3.769
Tråde: 0
Tilmeldt: Sep 2005
Respekt:
13
Jeg har gjort begge dele. Når jeg har røgovnen med påfisketur strør jeg godt med salt på og i de friskfangede fisk før jeg starter rygningen. Når jeg ryger fisk hjemme lægger jeg dem i en mættet saltlage i 12-24 timer inden rygning. Jeg tørrer dem ikke men lader dem lige dryppe af. Jeg synes absolut den sidste metode er den bedste, men den første kan også godt gå. Der er noget særligt ved at spise sin frokost helt friskfanget mens man er derude.
Hilsen Lasse
Regulering er jagt!
Hilsen Lasse
... Buy the best and cry once.
Svar: 2.406
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2005
Respekt:
1
Lækkert med makrel og torsk :-)
Mvh.LANI
Ulven tilbage til fyn!
Mvh.LANI
Svar: 5.822
Tråde: 0
Tilmeldt: Jan 2005
Respekt:
0
lad være med at putte for mange makreller i røghatten samtidig. ved varmrøgning smelter meget fedt af, som drypper ned i smuldet og gør at det ikke danner røg #128521;
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)