08-09-2012, 10:45 PM
Efter at have drejet 30.06 hylstre i rette længde, vasket og ovntørret dem i løbet af eftermiddagen, så var det tid til at lave noget reel føde.
Igår aftes var jeg lidt radikal, og kunne ikke beslutte mig for rådyr eller vildsvin. Så der kom en rådyrbov og ukurant ~1kg vildsvineudskæring (fed) op af fryseren.
I sidste ende valgte jeg at skære kødet af boven og hakke det sammen med det knap så magre vildsvinekød. Kødet blev hakket ad 2 omgange og der blev tilsat muskatnød, salvie, salt, peber, ~1 dl A38, 1 æg, 2 spsk mel, 1 dl mælk, 3 spsk Heinz' barbeque, 2 spsk rom, løg- og hvidløgspulver. Brugen af løg- og hvidløgspulver skyldes, at dette er et erfaringstilløb til at lave pølsefars, hvor det er bedst at holde sig fra ferske råvarer med et "jordligt" ophav.
Det hele blev blandet på røremaskine og tilbage i køleskab.
Der kom en skive bacon udenom hver karbonade, brunet på panden og bagt færdig i ovn, da panden skulle bruges til tilbehør.
Tilbehøret idag blev panerede skiver af Aubergine, kogt majs på kolbe og grøn salat.
Det smagte formidablt og gik også fint ned hos børnene []
Mvh Peter
###################
Igår aftes var jeg lidt radikal, og kunne ikke beslutte mig for rådyr eller vildsvin. Så der kom en rådyrbov og ukurant ~1kg vildsvineudskæring (fed) op af fryseren.
I sidste ende valgte jeg at skære kødet af boven og hakke det sammen med det knap så magre vildsvinekød. Kødet blev hakket ad 2 omgange og der blev tilsat muskatnød, salvie, salt, peber, ~1 dl A38, 1 æg, 2 spsk mel, 1 dl mælk, 3 spsk Heinz' barbeque, 2 spsk rom, løg- og hvidløgspulver. Brugen af løg- og hvidløgspulver skyldes, at dette er et erfaringstilløb til at lave pølsefars, hvor det er bedst at holde sig fra ferske råvarer med et "jordligt" ophav.
Det hele blev blandet på røremaskine og tilbage i køleskab.
Der kom en skive bacon udenom hver karbonade, brunet på panden og bagt færdig i ovn, da panden skulle bruges til tilbehør.
Tilbehøret idag blev panerede skiver af Aubergine, kogt majs på kolbe og grøn salat.
Det smagte formidablt og gik også fint ned hos børnene []
Mvh Peter
###################